Brillenglazen

Brillenglazen van Rodenstock Op maat gemaakte en perfect geslepen meesterwerken die een geheel nieuwe kijkervaring bieden.

Biometrische brillenglazen Rodenstock staat voor een nieuwe generatie op maat gemaakte brillenglazen die worden vervaardigd op basis van de individuele biometrie van uw ogen.

Biometrisch exacte brillenglazen Bij Rodenstock weten we dat elk oog een andere vorm en grootte heeft. Op basis van een oogmeting met onze DNEye® Scanner wordt de biometrie van het gehele oog bepaald voor de berekening van het brillenglas (enkele duizenden datapunten en een veelheid aan parameters van elk oog). Deze biometrische gegevens worden rechtstreeks opgenomen in het productieproces van de brillenglazen, wat uniek is in de sector. Het resultaat: de meest nauwkeurige brillenglazen ter wereld, met het scherpste zicht voor elke hoek en elke blik. Wij noemen deze brillenglazen B.I.G. EXACT®. B.I.G. staat voor Biometric Intelligent Glasses: deze brillenglazen markeerden het begin van het biometrische tijdperk bij Rodenstock.