Even voorstellen!

Wij zijn Richard en Nynke. 2 mensen met 1 visie. Beide al jaren lang ervaring in de optiek. Nynke als gediplomeerd opticien en Richard komt al meer als 25 jaar bij opticiens over de vloer als vertegenwoordiger optiek en hij heeft veel kennis van monturen. Sinds 3 oktober 2023 zijn wij gevestigd in Haaren op de Driehoeven 78, in het voormalig pand van de oude Regiobank. 

Ons team

Nynke Beneker

Nynke Beneker

Positie Mede-eigenaar en opticien

Over Mijn naam is Nynke. Ik ben de eigenaar van onze mooie Optiekzaak in Haaren. Ik heb al enige ervaring opgedaan als opticien bij verschillende optiekzaken. Het is mijn taak om uw ogen goed op te meten en u te voorzien van scherp zicht met een bril die perfect bij u past! Of wellicht is contactlenzen iets voor u!

Richard Beneker

Richard Beneker

Positie Mede-eigenaar

Over Mijn naam is Richard, Mede-eigenaar en partner van Nynke. Samen zorgen wij ervoor dat u goed geholpen wordt bij Optiek Haaren. Tevens werk ik al 25 jaar als vertegenwoordiger voor verschillende brillenmerken en ben ik hierdoor veel onderweg, ik probeer 1.5 dag per week in de winkel aanwezig te zijn. Graag help ik mee om te adviseren bij een nieuwe bril.

 Kom vrijblijvend kennis met ons maken onder het genot van een
lekker bakkie koffie, of iets anders!